Kristalllysekronen som centerpiece i vores hjem

Lysekroner er til værelser, hvad smykker er til kvinder. Store ladede overdådige værelser kræver den centrale tilstedeværelse af en elegant lysekrone, men nogle gange passer lysekroner meget godt også et enkelt moderne rum. Det er ligesom i kvindernes mode. En simpel lille sort kjole matcher altid en diamant halskæde.

Lysekroner er specielt skabt til balsaler, et symbol på elegance og pretention. Som vi måske ser dem også i kirker, kan vi overveje, at de også er et symbol på respekt og hellighed. Derfor blev de med tiden et symbol på udvalgte mennesker. I dag kan du også se dem i restauranter og koncertsale. Den normale placering af en lysekrone er midt i rummet. Det tiltrækker al opmærksomhed mod dette centrale punkt, der spredter hele lyset. Lysekronen skal være elegant designet og luksuriøs, fordi den bliver lysets kilde, som er symbolet på livet.

MoreINSPIRATION
  • Asfour krystal lysekrone med 12 lys
  • Stilfuld krystal vedhængslampe
  • Elegante og overdådige sorte krystalkroner

Lysekronen kom også ind i almindelige huse, for et strejf af elegance. De fleste af dem er installeret i stilfulde stuer til en klassisk ekstra touch, men der er også moderne design af lysekroner, der passer til moderne stuer. De mest elskede og elegante imponerende lysekroner er krystalkronerne. De er lavet af hvid klar krystal, de oplader ikke rummet og de kasserer ensartet lyset uden at ændre farven. Den klassiske form o en lysekrone er pæren en, men der er også andre former som tåreform, klokkeform eller pyramideform.

For de enkle moderne værelser skabte designere ukonventionelle former, såsom grene, blomster, plader eller simple ispiger, som alle har den samme elegante effekt, men uden at oplade rummet. Du kan installere lysekroner i din stue, din spisestue, din sengeværelse, selv i dit badeværelse eller være mere præcis, overalt hvor du vil tegne øjnene. {Alle billeder fra decorati}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar