Cubus Entertainment Home Cinema fra Team 7

Enhver stue har en unik indretning og indretning. Selv om der ikke er så mange møbeldesigner som der er boliger, kan de kombinationer, du kan oprette, og de mange måder, hvorpå du kan tilpasse dit rum, være ubegrænsede. Som et resultat kan et stykke som Cubus Home Entertainment Home Cinema tjene som udgangspunkt for en lang række unikke decors.

Enheden er designet af Sebastian Desch til Team 7. Det er en væg enhed designet til at rumme alt dit udstyr og systemer, der normalt kræves af et hjemmebiografområde. Du kan integrere i stuen, hvor du kan bruge det som en væg enhed, perfekt til visning af tv'et og opbevaring af dvd-afspilleren og alle de andre elementer. Enheden har flere klare opbevaringsrum til TV, Playstation, forstærker, højttalere mv. Enheden har et meget simpelt design og et alsidigt udseende, der gør det muligt at smukt supplere en række forskellige decors, både traditionelle og moderne.

MoreINSPIRATION
  • The Nightfly Underholdningscenter til stuen
  • Moderne hvid underholdningsenhed
  • Moderne Underholdningscenter Design Idéer til din næste makeover

Desuden har enheden også et funktionelt design. Det indeholder et smart designet interiør, der giver dig mulighed for funktionelt at styre dine kabler og gemme dem i ryggen. De forbliver skjulte og sikre og giver dig mulighed for at få et rent og organiseret værelse. Enheden har også et design, der muliggør korrekt ventilation af det tekniske udstyr. Det blev designet med tanke på de tekniske krav, men det har også et stilfuldt udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar