The Curtis Stone arbejdsbord

Du er formentlig bekendt med navnet Curtis Stone og al den lækre mad, der er forbundet med den. Han er en berømtheder, som du sikkert har set på tv. Du har måske lært et trick eller to fra ham, men nu har du mulighed for også at få hjælp i køkkenet fra Curtis Stone Workbench.

Denne vare har et meget funktionelt design. Det er en del skærebræt og en del mad oplagringsenhed, så det er som at have to stykker i en. Det er et meget praktisk element til køkkenet. Det giver dig mulighed for at forberede ingredienserne hurtigere, og det er også meget funktionelt, fordi det hjælper dig med at blive organiseret. Med Curtis Stone-arbejdsbordet bliver skive og dicing et stykke kage. Det er ikke kun nemmere, men også meget sjovt.

Arbejdsbenken er udformet af australsk voksent asiatisk træ fra en miljømæssig bæredygtig plantage. Brættet leveres med 3 rustfri stål 1-kopp målekopper og en ekstra stålskoop. Affaldshåndteringen er også inkluderet i designet. Denne skuffe er særlig nyttig. Du kan bare lægge alle dine uønskede stykker grøntsager eller noget andet derinde, og når det er fuldt, kan du bare trække det ud, fugt indholdet i skraldet og sætte det ind igen. Det er et meget effektivt stykke til køkkenet og det har også et simpelt, men attraktivt design. Du kan købe Curtis Stone Workbech til en pris af $ 300.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar