The Cybertecture Mirror af James Law

Teknologiske forbedringer ophører aldrig med at forbløffe os. Vi ved allerede, at der er et spejl med et indbygget tv, så noget nyt måtte oprettes. Cybertecture Mirror blev oprettet af Hong Kong-baserede grundlægger James Law, og det tager alt til et helt nyt niveau. Cybertecture Mirror har programmerbare applikationer og et digitalt display.

Desuden er det udstyret med stereohøjttalere, WiFi, IP41 vandtætning og tågebestandig glas. Det er faktisk fremtiden for spejlet. Det betyder at du kan surfe på internettet, mens du bliver klar. Det interessante er, at Cybertecture Mirror kan bruges i både aktiv og passiv tilstand. Det betyder, at du altid kan bruge det som et almindeligt spejl. Det har dog meget mere at byde på.

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse højteknologisk spejl
  • Capri Spejlramme med tv afsløret på Milan Design Week
  • Shield Mirror

Du kan styre spejlet via en fjernbetjening eller ved at bruge din smartphone. Sproget er også ikke kun til visning. Det kan også interagere med brugeren og levere nyttige oplysninger. Det kan endda hjælpe dig med at overvåge dit helbred takket være dens perifere sensorpude. Spejlet kan også kommunikere med din computer eller telefon. Som du kan forestille dig, kommer en sådan futuristisk skabelse med en pris. I dette tilfælde er prisen $ 7,733. Spejlet passer ikke kun til hjemmet, men også til kontorer, hospitaler eller hoteller. Jeg tvivler imidlertid på, at vi kan finde det på et sådant sted meget snart.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar