Den delikate Giselle loungebord

Designere finder inspiration overalt, hvor de ser ud. Nogle gange kan det være noget så enkelt som billedet af et blad, der falder fra et træ og nogle gange kan det være noget lidt mere sofistikeret sådan en delikat ballerina dans. Dette er Giselle loungebordet. Det blev skabt af den russiske designer Anna Neklesa. Inspirationen kom fra russiske balletdansere og deres delikate silhuetter og bevægelser.

Giselle loungebordet har en meget stærk struktur. Men det lykkes at se meget delikat ud. Bordpladen er lavet af stål og pulverlakeret aluminium. Bordets ben er lavet af malet egetræ, et materiale, der er lettere at modelere og mere egnet til dette design. Bordet er en smuk fortolkning af en ballerina. Benens ben er også benene til en ballerina, og toppen har en række rør, der danner tutuen.

MoreINSPIRATION
  • De delikate, væske linjer i Sylvester lounge stol tilbydes af Cattelan Italia
  • Det moderne og spændende Blocco Swivel lounge bord
  • Den delikate og stilfulde Alexa Crystal Bordlampe

Designeren formåede også at finde en måde at gøre dette smukke bord endnu mere funktionelt end forventet. Bordet tilbyder også opbevaringsrum til emner som nyhedsbreve, magasiner, fjernbetjeningen og andre små genstande, der kan passe ind i rørene. Det er et meget usædvanligt design til et bord. Giselle loungebordet er et helt unikt møbel, der ser meget smukt ud i en matchende indretning. Det er et meget delikat design, meget godt planlagt og struktureret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar