Det fornemme Hotel Muse i Bangkok

Denne smukke struktur er Hotel Muse. Det er beliggende i Bangkok. Hotellet har et design inspireret af de sociale og kunstneriske miljøer fra Europa og Thailand. Det er en meget elegant destination. Hotellet ligger i et af de mest prestigefyldte boligområder i Bangkok, i et meget ønsket distrikt, der byder på unik udsigt over byen.

Hotel Muse tilbyder 174 værelser og suiter. De har alle klassiske designs og har en kombination af europæiske og asiatiske motiver. Derudover er der værelser, der er også Paranim Penthouse. Det er et luksuriøst tilbagetog med samme signaturdesign som Hotel Muse. Penthouse soveværelset suite har en king size seng sammen med elegante interiør decors. Det har sit eget rummelige badeværelse med et ekstra stort badekar til to. Penthouse indeholder også et opholdsstue, gæstebadeværelse, spiseplads, tre smukke terrasser og spa.

MoreINSPIRATION
  • Den spektakulære Banyan Tree Bangkok Resort i Thailand
  • Det historiske Betsy Hotel i Miami
  • Bangkok University Student Lounge af Supermachine Studio

Hotellet tilbyder også en klub, et sted hvor gæsterne kan gå til både mad og drikke og hvor de kan slappe af og have det sjovt. Desuden tilbyder hotellets 24. og 25. etage en række barer og loungeområder. De omfatter Long Bar, Terrace Bar, Blind Pigs cigar lounge og tagterrassen. Dette område har også et bestyrelsesværelse og tre private værelser med tydelige navne: "Det er Personligt", "Privat Affære" og "Aldrig Fortæl". Som du kan se, er Hotel Muse det perfekte sted for dem, der søger sjov og afslapning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar