Division Knoll Residence er for Real

Der er visse strukturer på denne planet, at den rene beundring for dem gør en følelse af vantro - de eksisterer ikke. Division Knoll Residence ved Sagan Piechota arkitektur beliggende i Big Sur, Californien er en sådan struktur.

Boligen bruger et helt andet valg af materialer f.eks. Glas til væggene, sten til gulvbelægning, kobber til tag og beton, kun til støtte. Det er på grund af enkelheden af ​​disse materialer, at denne Division Knoll bolig forekommer næsten usynlig. Der er visse vinkler, der får dig til at føle, at huset slet ikke eksisterer.

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt.

MoreINSPIRATION
  • Smart Moderne Residence i Polen
  • T Residence fra Japan har udsigt over det smukke stillehav
  • Sofistikeret havebolig i Tyskland

Designet er meget smukt og imponerende, og så er beliggenheden og udsigten til dette sted at byde på. Der er en stor mængde glas, der blev brugt i denne konstruktion, og det er det der virkelig gør det så specielt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar