DJ Pil Marques House i São Paulo, Brasilien

Samlere er særligt interessante mennesker, der har en unik tilbøjelighed til et bestemt domæne. Men når det kommer til deres hjem, er de ret vanskelige at dekorere. Det skyldes for det meste, at samlere er fokuseret på et domæne, og de indvendige designs skal finde en måde at inddrage både deres passion og interesser og deres samlinger i en unik indretning. Fedt på Yatzer er dette Pil Marques hjem. Han er en brasiliansk DJ og en samler. Dette hus er beliggende i São Paulo, Brasilien. Det blev indrettet af brasiliansk arkitekt Guilherme Torres og hans kolleger.

Holdet troede først, at det ville være nemt at organisere samlingerne og tilpasse dem til indbyggernes behov. Det burde have været let. At have konkrete genstande som inspiration er et godt udgangspunkt. Men det bliver svært, når du indser, hvor kompleks situationen er i virkeligheden.

Ejeren havde hundredvis af vintage legetøj, vinyl poster og kunst stykker. At finde de rigtige møbler til at huske alle disse elementer var ikke let. I sådanne tilfælde er opmærksomheden på detaljer også meget vigtig. Huset har en rummelig stue, der oprindeligt var malet i hvidt. Det er blevet til et dejligt rum med blåtoner. Der kan du se ejerens kunst.

MoreINSPIRATION
  • Moderne hus i Sao Paulo dekoreret med smukke skulpturer og malerier
  • Brasiliansk arkitekt Jorge Elias hjem i Sao Paulo
  • Small Box House i Sao Paulo, Brasilien

Designerne tilføjede flere nye elementer som fåreskindtæppet, den store sofa eller de sorte hylder. I stuen deler også rummet med køkkenet, der var malet rosa. Dette område har flere unikke stykker fra ejerens samling også som pingviner, klovner, kaniner og nogle action figurer. Alt i alt er der en meget legesyg atmosfære i hele huset og indretningen er original og iøjnefaldende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar