Dorena Twin Workstation Køjeseng

Små boliger er altid et problem, især når du har mange møbler til at passe indvendigt. Men der er visse møbler, der var designet til at løse det problem. En af dem er Dorena, en meget praktisk og kompakt tvilling arbejdsstation køjeseng.

Stykket er lavet af massivt hårdttræ og indeholder en dobbelt størrelse øverste køje og et skrivebord med åbne hylder nedenunder. Den har en robust og holdbar konstruktion, og der er ingen risiko for at være involveret i enhver form for ulykker. Den har en smuk, rig dyb cappuccino-finish og et simpelt men elegant design. Det er meget nyttigt i små lejligheder eller huse og især i studios studioer, hvor vi alle ved, at rummet er et problem.

Det er også fantastisk til teenagerens værelser. Det er et stykke, der kombinerer to grundlæggende strukturer: sengen og arbejdsstationen og fusionerer dem i en kompakt enhed. Sengene er så behagelige og hyggelige som enhver anden almindelig seng og arbejdsstationen er funktionel og praktisk. De overordnede dimensioner af dette kloge møbel er 80 x 41,8 x 74 tommer. Arbejdsområdet har træk ud tastaturbakke og flere opbevaringsområder og hylder. Det er klogt, holdbart, praktisk og elegant, alt sammen på samme tid. Bare tilføj en behagelig stol og dit værelse er møbleret. Desuden er det på grund af dets enkle design også et alsidigt produkt, der kan indgå i en række forskellige decors. Fås til 651 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar