The Eco-Sustainable House Project af Djuric Tardio Architectes

Denne dejlige men usædvanlige to-etagers bolig er et projekt udviklet af Djuric Tardio Architectes. Det er en moderne bolig beliggende i Antony, en lille region i den sydlige forstæder i Paris, Frankrig. Huset blev bygget med et budget på € 650.000, og det er for nylig blevet afsluttet.

Huset ligger i et område, hvor bygningsforskrifter er meget strenge. Arkitekterne, der arbejder med dette projekt, besluttede at foreslå en type byggesystem, der stadig ikke er frigivet i byområder, og arbejder snarere for huse på mindre tætte steder. Bemærk det usædvanlige tag, som dette hus har. Det ligner et ufærdigt tag, men det ser faktisk ud til det med vilje og har en bestemt funktion.

MoreINSPIRATION
  • Bæredygtigt husdesign for landdistrikter af Djuric Tardio Architectes
  • Big Dig House af SsD Architects
  • Fincube: Sustainable Architecture Project

Taget er usædvanligt af to grunde. En af dem er relateret til æstetik. Det er noget anderledes, og det gør det skiller sig ud. Også denne type eller tag er ikke lukket og vil ikke blive en typisk loftsrum hvor folk opbevarer alle mulige ubrugelige ting eller et spildrum. Den er blevet åben og omdannet til en tagterrasse. Det er et intimt rum, solrigt og stille. Det kunne blive en suspenderet have eller en grøntsagshave. Det indre af huset er fleksibelt og modulært. Den har to volumener. Hver etage har gigantiske skydedøre. Stueetagen indeholder et bibliotek / kontor og første sal har en biograf. {Fundet på hjemmesiden og billeder af Clément Guillaume}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar