Den elegante Kathy Ireland Giverny Lysekrone

Først og fremmest vil jeg gerne dele, at vinderen fra 100 $ amazon gavekort er Alvin Darmawan. Nu er jeg sikker på at du skaber en elegant og stilfuld indretning med denne smukke lysekrone. Det er en chic seks lysekroner med krølle og blade accenter, og det ville meget smukt i stuen på spisestuen, suspenderet over bordet. Det er en meget elegant dekoration med et traditionelt design.

Kathy Ireland Giverny Lysekrone ville se smukke ud i næsten ethvert rum i huset, så længe indretningen tillader det. Det har et smukt design med krøllede vinstokke og blade accenter på toppen, siderne og bunden. Seks lys omgiver armaturet og er topper med creme stof nuancer. Lyset, som denne lysekrone giver, er varmt og afslappende.

MoreINSPIRATION
  • Den Retro Library Chandelier
  • Antikke indkapslet lysekrone med krystaller
  • Royal jernkroner fra Tara Shaw Maison

Kathy Ireland Giverny Lysekrone har en smuk antik hvid finish, der giver det et raffineret look. Lysekronen tager seks 60 watt pærer, der skal købes separat. Med hensyn til dimensionerne er den 36 "bred og 39 1/2" høj. Det omfatter en 6 fods kæde og 12 fods tråd. Lysekronens baldakin er 6 ½ '' bred. Kathy Ireland Giverny Lysekrone ville se bedst ud i et hjem med højt til loftet i stuen eller spisestuen. Den har en robust og stærk konstruktion og en meget smuk antik finish, der gør rummet gnist. Det er både elegant og praktisk. Tilgængelig fra 299 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar