Den elegante Kendall spisestue møbler samling

Hvorvidt spisepladsen er et separat rum i dit hus eller en del af en åben plan, som den deler med stuen for eksempel, er det ikke rigtig noget. Møblerne er stort set de samme. Som du måske har indset, skal du føle dig komfortabel mens du sidder ved spisebordet. For det er møblerne meget vigtige. Kendall møbelinjen tager det i betragtning og tilføjer elegance til ligningen.

Samlingen omfatter et spisebord, bænk og sidestole. Alle stykkerne har elegante design med smukke detaljer. Spisebordet Kendall er ret simpelt bortset fra de smukt udformede detaljer på sider og ben. Det er et nødtablet bord håndlavet af egetræ med en håndgnid finish. Dens overordnede dimensioner er 71 "-91" L x 43 "B x 30" T. Elambenken er lige så elegant. Det er en håndmalet træbænk med dimensioner på 51 "B x 23" D x 43 "T. Bænken er håndlavet af elm.

Bænken er særligt behagelig, selvom det ikke er et meget almindeligt valg i spisestuen. Endelig er Glenwick stoleene det perfekte touch til denne spisestue møbelsæt. Stolene er håndlavede af ahorn og vælg træ. De er holdbare og stærke og har polyester / linned polstring og lette messing nailhead trim rundt om bunden, inback og outback. Stolene er det mest farverige element i samlingen. Stolenes dimensioner er 24 "B x 31" D x 37 "T. Selvom de er skåret og designet separat, fungerer disse elementer vidunderligt sammen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar