Den ELG348 dobbelte ovn

Mange mennesker bruger det meste af deres tid i køkkenet, enten fordi de skal eller fordi de virkelig kan lide at lave mad. I så fald kan du lige så godt have de bedste apparater og forsøge at gøre alt lettere. Her er ELG348, en line backing machine.

ELG348 tilbyder en multifunktionel ovn med termostat, en elektrisk grill, en analog LCD-programmer og et rotisserie. Det er et meget funktionelt produkt til ethvert køkken. Det har et kompakt design, og det gør det meget alsidigt og nemt at integrere selv i små køkkener. Med hensyn til dimensionerne er de her i mm: 1550 bredde (ekskl. Klubber), 900 bordhøjde og 625 dybde (ekskl. Frontpolen).

ELG348 kommer også i flere forskellige farver. På denne måde får du også mulighed for at vælge den, du bedst kan lide, eller som passer bedst til dit køkkens indretning. De tilgængelige farver er antracit, blå, grøn, burgunder, antikviteter og rustfrit stål. ELG348 har et bestemt antikt udseende dels på grund af dets faktiske design og dels på grund af detaljerne, så er de gyldne linjer, der ville gøre noget, tilsyneladende antikke. Det er et multifunktionelt element, en god tilføjelse til ethvert køkken. Selvfølgelig ville du enten gerne lide at lave mad eller blive tvunget til at lave mad meget, fordi ellers er der ingen grund til at købe det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar