Den fortryllende Le Chalet Zannier i de franske alper

Le Chalet Zannier er en charmerende lille hytte skjult i de franske alper. Det er en forfriskende og indbydende destination, der giver sine gæster mange muligheder for at bruge deres tid der. De kan besøge omgivelserne og nyde den friske alpine luft eller sove i og tilbringe den tid afslappende. Chalet tilbyder yderst smuk udsigt. Denne dejlige hytte er faktisk sammensat af tre alpine-stil struktur med i alt 12 soveværelser.

Ejendommen har også et privat sommerhus, der kan lejes i ugen. Hver af de tre små hytter tilbyder privatliv og har en meget hyggelig og indbydende stemning, der gør sine gæster lyst til i deres eget hjem. Le Chalet Zannier tilbyder ud over de 12 værelser en indendørs sauna og spa, et bibliotek, en lounge og en bar, et privat rum, der også tjener som mødelokale, et udvalg af restauranter og en indendørs swimmingpool.

MoreINSPIRATION
  • Chalet Grand Roche - En Juvel I De Franske Alper Komplet Med Luksus Egenskaber
  • Luksus Chalet slår de franske alper ind i den perfekte skiferie
  • Chalet Brickell - en luksuriøs og fortryllende alpinflyvning i Megève

Beliggende en kort gåtur fra landsbyen Mègeve kan chaletens gæster også tage en tur til en nærliggende restaurant, café eller butik, og de benytter også lejligheden til at lære mere om den lokale kultur og traditioner. Indretningen af ​​gæstesoveværelserne er enkel og rustik. Værelserne har imidlertid moderne bekvemmeligheder. De har fladskærms-tv, højhastighedsinterned og en på værelset sikker. Husdyr er tilladt i hytten, men der kan være begrænsninger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar