Den stemningsfulde atmopshere af et badeværelse: 17 Smukke Badeværelse Idéer

Når formålet med designeren er at omdanne et rum til et velvære-tempel, kan resultatet være i det mindste tilfredsstillende. Hvordan kan vi gøre det? I dette tilfælde kombineres visse elementer fra de vigtigste til de mindste detaljer fra sanitets- og VVS-inventar, og resultatet er en belægning med karakter og den bedste fordeling. Indretningsarkitekten Diego Rodriguez underskrev dette sofistikerede badeværelse i en af ​​de sidste udgaver fra Casa DecorMadrid.

Karret, en gratis model fremstillet i Corian og beskyttet af en hærdet glasskærm, tager centret ved siden af ​​bænken og bordet.

Således placeres det i midten af ​​rummet, bestemmer det organiseringen af ​​de andre elementer, designet af A-Cero og Cosmic Group. Gården og flere ovenlys tilføjer stor klarhed og blødgør gulvets tone, en parket eg røget . Det er sikkert og indlysende, at Miguel Angel Lacomba opfattede dette badeværelse som et sted for kontemplation.

MoreINSPIRATION
  • Et fortryllende hotel i Acapulco
  • Smukke Pink Badeværelse Idéer til Valentinsdag ved Laufen
  • 13 Smukke Badeværelse Design Idéer

Hvad kan være mere afslappende end et karbad under vinduet, der afslører en fantastisk udsigt? Der er en imponerende fordeling af genstande, en optimering af rummet og lyset, men blandt de mest attraktive aspekter er der spillet med belægninger, der opnår en total makeover, de anvendte materialer og det ornamentale design skaber en stemningsfuld atmosfære, vi ikke nødvendigvis ville Forvent at se på et badeværelse. {fundet på nuevo-estilo}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar