Den Expedit køkken opbevaring enhed

I køkkenet er der mange redskaber og forsyninger, der skal opbevares et sted. Den bedste løsning ville være at enten have en stor væg enhed til alle disse ting og holde dem sammen eller at have flere separate opbevaringssteder. Den første mulighed synes også at være den enkleste. Dette er Expedit-lagerenheden. Det er meget nyttigt i køkkenet, men det kan også bruges i spisestuen eller endda i stuen.

Det store ved dette møbel er, at du kan lave det selv. På denne måde kan du vælge dimensioner, og du kan endda tilpasse designet, hvis du vil. Til dette særlige stykke præsenteret i billederne var de anvendte materialer dørhængsler, sort MDF og krydsfiner. Det var et komplekst projekt og alligevel ikke så kompliceret eller vanskeligt. Hovedidéen bag dette projekt var at skabe en nit med flere åbne rum, der ville give brugeren mulighed for at se deres indhold. For at skabe kontrast og også tilbyde andre muligheder, har nogle af rummene døre.

MoreINSPIRATION
  • Montana modulære lagerenhed
  • Modular Eames Storage Unit
  • Quaro hyldeenheden af ​​Hertel & Klarhoefer

Først skal du samle rammen og oprette afdelingerne. I slutningen kan du tilføje nogle døre for få af disse rum, som i dette eksempel. Det giver dig mulighed for at beholde de skjulte ting. En ide ville være at bruge glidende paneler, men det kan være svært at installere dem. En nemmere løsning er at bruge døre med hængsler. I slutningen har du flere lukkede hylder sammen med flere åbne. Du kan yderligere tilpasse din enhed ved at tilføje farve eller kontrast. {Fundet på ikeahackers}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar