Expose Coffee Table af Alex MacMaster

Design af en standardkaffebord indeholder en lav, lang profil, der er i stand til stabilt og sikkert at holde drikkevarer fra de mennesker, der sidder i en nærliggende sofa eller stol. De kommer i en bred vifte af stilarter og design, og kan fremstilles af et stort udvalg af materialer, der omfatter stål, træ, plast og glas. Godt, Alex MacMaster Expose Coffee Table har en symmetrisk 3-punkts afskærende benstruktur, der understøtter en hærdet glasplade.

MoreINSPIRATION
  • Unikke Butterfly Coffee Table
  • Rektangulært sofabord med marmorfødder
  • Cattelan Italia Atlas Glass Sofabord

Sofabord er normalt et dekorativt stykke. Så der er mange forskellige designs, når det kommer til dette møbelstykke. Folk er ikke længere tilfredse med et simpelt og rent design, så de vil have mere. Normalt er det mest almindelige valg træ, men der er også en masse glas sofabord, der synes at være meget værdsat. Dette er en kombination af disse to materialer. Resultatet er et meget stilfuldt og smukt sofabord med et interessant design.

Det ville være en god tilføjelse til enhver moderne stue. Jeg kan virkelig godt lide dette sofabord. Det har nogle af mine yndlingsegenskaber. Den har en rund form, en glasplade og en enkel og alligevel interessant og noget abstrakt træbase. Det er en meget succesfuld kombination. Så hvis du har problemer med at kigge efter det perfekte sofabord til dit hjem, er dine problemer lige afsluttet, fordi dette er lige rigtigt for dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar