Flag Halyard Chair af Hans J. Wegner

Der er mange måder, hvorpå du kan slappe af, når du har lidt fritid. De fleste af os vælger simpelthen at læne sig tilbage på en hyggelig lænestol og måske se noget tv, nyde en drink eller en kop kaffe eller bare beundre udsigten.

For det er denne særlige lænestol perfekt. PP225 Flag Halyard Chair er et meget behageligt og meget smukt møbel. Flag Halyard Chair blev designet af Hans J. Wegner tilbage i 1950. Det ser meget moderne ud end det faktisk er. Det er altid overraskende, når gamle design bringes i vores opmærksomhed og synes så moderne og moderne. Denne en-of-a-kind lænestol er lavet af solid rustfrit stål og den har en 240 meter specialudviklet flaglinje og en langhåret fåreskind.

MoreINSPIRATION
  • Solid Wood Chair af Hans J. Wegner
  • Den ergonomiske PP129 stol af Hans Jørgen Wegner
  • '50 Style-Wegner Chair

Det virker som et futuristisk design, men skaberen af ​​denne unikke stol havde ideen til det på en varm sommermiddag, og det var en spontan åbenbaring. Form og hovedide for stolen er blevet planlagt så og senere efter den egentlige stol blev oprettet. Det er en af ​​de historier, du ser i film eller læser i bøger, men denne gang er det faktisk sandt.

Forestil dig Mr. Wegner, der sidder på stranden, graver ind i sandet og planlægger hvordan hans næste stol vil se ud. Han forsøgte faktisk at designe en behagelig stol for sig selv, der ville hjælpe ham i løbet af ferien, men det endte med at være et meget populært møbel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar