Friskheden bragt af turkis og lyseblå

Jeg begyndte min karriere som lærer et eller andet sted i et landområde for et par år siden. En af de ting, jeg elskede der var det vidunderlige hus, hvor jeg kunne blive og jeg havde alle bekvemmeligheder i et moderne hus. De betagende omgivelser og frisk luft havde overvældet mig fuldstændigt.

Workshop / APD designet et kompleks af seks singelhuse med vidunderlige interiørdesign skabt af Kathryn Forest Design, der minder mig om det dejlige hus. Alle disse små huse ligner nogle dejlige hytter og har det friske og varme interiør, som får dig til at tænke på de fredelige strandhuse. Du vil bemærke det hvide interiør, der er kontrasteret af turkis accenter eller forskellige elementer og de lyseblå genstande, der skaber en havmiljø og får dig til at tænke på havets blå farvande eller den lyseblå sommerhimmel.

For eksempel kan du se nogle dejlige turkise lænestole og nogle retter på et spisebord, der er lyseblå og grønne, og som synes at føje mere liv og friskhed til det hvide interiør.

Et andet eksempel refererer til et godt rustikt spisebord af træ i modsætning til de lyseblå dekorative vaser eller den lyseblå og hvide lampeskærm.

MoreINSPIRATION
  • Smukt hus med rød, hvid og blå udsigt
  • Teresa Wiwchar Strandhus med turkis interiør
  • Turkis lysfyldt køkkenindretning

Et andet interiør har et interessant turkis bord, der synes at være følgepunktet for dette værelse.

Storslåede lyseblå møbler udfylder et optimistisk hvidt interiør, der gør dig tilpas afslappet og nyder komforten i et dejligt soveværelse.

Alle disse eksempler viser dig den store indflydelse, som turkis og lyseblå elementer kan skabe i nogle hvide interiører og friskheden og roen, de kan bringe ind i.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar