Det funktionelle Pontus skrivebord af Russell Pinch

Pontus er et skrivebord med et design, der er meget funktionelt og med et navn der faktisk passer godt til det. Det inspirerer styrke og holdbarhed, men også enkelhed og funktionalitet, præcis egenskaberne ved dette skrivebord. Pontus skrivebordet blev designet af Russell Pinch. Det er ret generøst i størrelse og har et simpelt design og en velproportioneret struktur.

Skrivebordet har en rektangulær form og en enkel struktur. Det er lavet af en kombination af forskellige typer træ, herunder valnød og eg. Den har seks ret store skuffer. Fire af dem er på siderne, to i hver ende, mens de to andre er i midterområdet, over rummet designet til stolen. Skufferne har en hvid finish og de skiller sig ud. Resten af ​​skrivebordet har en naturlig træfinish. Laderne er meget nyttige til opbevaring af dokumenter, papir og alle slags skrivebordsartikler.

MoreINSPIRATION
  • Slope Desk: enkel og funktionel
  • Srorage Techni Mobili computer skrivebord
  • Enkel og funktionel Chantal File Desk

Ekstra opbevaring er også tilgængelig i form af en dukkehulsenhed. Det har en serie af enten åbne af lukkede opbevaringsrum og hylder, som også kan fungere som udstillingsområder. Denne enhed kan enten anbringes direkte på skrivebordet eller monteres på væggen. De samlede dimensioner af skrivebordet er 1800w x 750d x 755h. Det er et simpelt men meget funktionelt møbel og det har endda et kabelstyringssystem med en skjult router / harddisk opbevaring indbygget.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar