Den futuristiske Bangulella gyngestol

Vi har en tendens til at have et forældet billede om gyngestole. De er ikke længere de vintage stykker, som vores bedstemor plejede at have. De har udviklet sig ligesom alle andre møbler. Bangulella gyngestolen er den perfekte til at demonstrere den teori. Bangulella er en futuristisk gyngestol, der er designet af Charly Molinelli. Det er koncept stol med et unikt design og en form, der minder om ægstolen.

Bangulella er et retro-futuristisk møbel, hvis der endda er sådan en ting. Dens design har taget ideen om gyngestolen til et helt andet niveau. Stolens form er usædvanlig, og funktionen af ​​dette møbel tæller til at være tvetydig, selv når du sidder i den.

MoreINSPIRATION
  • Den hyggelige Ryder gyngestol
  • Humør Rocking Bed af Shiner
  • Ron Arad Voido Gyngestol

Selv om Charly Molinelli beskriver denne stol som "bare en anden gyngestol", ved vi alle, at det ikke er sandt. Bangulella er en meget unik og speciel gyngestol med et design usynligt før, i hvert fald i forbindelse med denne særlige type møbler. Stolens form og design blev ikke valgt udelukkende af æstetiske årsager. Bangulella gyngestolen er også et yderst komfortabelt møbel, ligesom en gyngestol skal være. Den moderne tilgang til designet sammen med den innovative form gør denne stol til et revolutionerende møbel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar