Det grønne, prefab Cleft House af Culver Architects

The Cleft House er en moderne bolig, der for nylig blev bygget i Venedig, USA. Det er et præfabrikeret hus og det blev bygget så hurtigt, at naboer og arkitektkontor var meget nysgerrige om, hvordan bygherrerne formåede at gøre det. Cleft House blev designet og bygget af Culver Architects. Selvom den faktiske konstruktion var meget hurtig, var forberedelsesprocessen lang og vanskelig.

Før man begyndte at bygge huset, måtte arkitekterne håndtere en række budgetmæssige, statslige og rumlige begrænsninger. Løsningen de fandt for alle disse problemer var at bygge et præfabrikat hus. De brugte også sporene fra to eksisterende hytter. Nogle af de oprindelige elementer blev bevaret. Imidlertid gør mængden af ​​innovative strukturer dem næsten usynlige. Huset har en stålramme, fabriksbygget og fremstillet af vedvarende og genanvendeligt affaldsstål. Det stærke og robuste skelet blev bygget ekstremt hurtigt.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Enkeltfamilie prefab hjem beliggende i Kirkland

The Cleft House har også et grønt design. Den har højisoleret R-30 genanvendt skum på indersiden og færdigbygget bilstål på ydersiden. Panelerne blev let og hurtigt installeret. Huset har tre historier. De er alle meget lyse og fyldt med naturligt lys fra de store vinduer. Boligen blev også designet i to enheder, hver med sin egen funktion. De smelter smukt og har et kontinuerligt design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar