Hans lædersstolen

Denne hyggelige lænestol er et traditionelt møbel, som passer bedst til en stue, som et supplement til en matchende sofa eller sektion. Det kunne også gøre et godt valg til et læses hjørne f.eks. Eller til et arbejdsområde / kontor. Stolen kan købes til $ 1,980.00, og den er lavet til bestilling kun, så leveringen vil sandsynligvis tage omkring 6-8 uger.

Hans stolen har et skandinavisk design med en elegant træramme fremstillet af europæisk bøg og ansvarligt dyrket og høstet konstrueret hårdttræ, certificeret af Sustainable Forestry Initiative. Det sikres derefter med vandbaserede formaldehydfri lim, der opfylder CARB-krav. Sæde- og rygpuderne er bløde og meget komfortable, hvilket gør dette til en meget hyggelig lounge stol. Hvis du ønsker at blive endnu mere komfortabel, er der også en matchende ottoman.

MoreINSPIRATION
  • Solid Wood Chair af Hans J. Wegner
  • Flag Halyard Chair af Hans J. Wegner
  • Matchende T42 stol og osmannisk

Stolens overordnede dimensioner er 28,5 "B x 35" D x 37 "H, med en sædehøjde på 17 'og armhøjde på 23,5' '. Du kan tilpasse din Hans stol ved at vælge en af ​​de 5 tilgængelige farver: karamel, due, belgisk grå, fransk eg og mørk aske. Da dette produkt er lavet på bestilling, kan det ikke returneres eller refunderes. Den matchende Hans ottoman er også tilgængelig i samme farver, og den har et lignende design. Du kan købe den osmanske til $ 984,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar