De lykkelige stole

Jeg vedder, dine børn ville elske disse stole. Så lykkelige og farverige, de vil altid sætte et smil på de små ansigter, og de vil finde en masse spil at lege med disse dejlige møbler. Designet af Keith Haring, en designer og også en kunstner inspirerede sig til at gøre disse fantastiske stole fra graffiti han plejede at gøre, de er meget rart. Så de ser ud som et maleri, og de er sjove og bringer en glad og hyggelig atmosfære til dit barns værelse.

Og det bedste er, at de ikke behøver at blive ændret umiddelbart efter at din søn eller datter vokser op, fordi de kan genanvendes eller omindrettes, så de kan passe selv i en teenagers værelse. Stolene kan også bruges som bøjler, når du er for træt til at sætte dit tøj i den garderobe. Med en lille fantasi kan disse stole være meget nyttige.

MoreINSPIRATION
  • Glade møbler, der afspejler teenagers livsstil
  • Børnebord med 2 stole
  • Italiensk Business soveværelser - det lykkelige værelse

Dimensionerne er: 28,3 inches x 18,9 inches x 9,1 inches og de fås i forskellige farver som: lyserød, orange, gul, grøn og lyseblå. Og du kan købe dem til den fantastiske pris på $ 15 hver. Med et lille samlearbejde får du dit hjem og en ny spillepartner til dit barn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar