HAZP Residence ved Frederico Zanelato | Arquitetos

Dette skjulte familie hjem ligger i et gated community i byen Mogi das Cruzes, São Paulo, Brasilien. Det blev skabt for en arkitekt, hans kone og deres barn. Huset ligger meget tæt på et træområde, der er bevaret i processen. Opførelsen af ​​huset blev gjort i etaper, ifølge familiens vækst. Der var nogle begrænsninger og forhindringer relateret til den naturlige skov, men i sidste ende fungerede alt for ejerne.

For det første blev to niveauer bygget. Dette gjorde det muligt for huset at drage fordel af de eksisterende træer og bruge dem praktisk taget. Derefter fulgte et senere stadium, hvilket betyder en udvidelse af en anden blok på den nedre del af plottet. Dette rum er dedikeret til børn. Det 180 kvm projekt er en ny skabelse lavet i 2011.

MoreINSPIRATION
  • SALC House fra Frederico Zanelato
  • Moderne skovbolig i Guatemala
  • Residence med smuk udsigt en bred dal og skoven

Bygningen blev udført i trin af Frederico Zanelato | Arquitetos, så den første operation var at skabe soveværelser og sociale områder, der havde adgang til skoven og draget fordel af skyggen og beskyttelsen af ​​den naturlige skov. Hoveddelen af ​​huset er lavet af en kombination af træ og glas, mens den private del er lavet af murværk og glas, hvilket giver mere intimitet til soveværelsesområdet. Der vil også være et fremtidigt indgangsområde, og adgangen vil ske ved en rampe, og også den fremtidige spisestue på lavere niveau.

Soveværelset er uafhængigt af resten af ​​huset, og det er forbundet med hovedbygningen gennem en træbro. Bevarelsen af ​​den naturlige skov viste sig at være en stor fordel, fordi den opretholder en behagelig temperatur og beskytter huset mod vind og sol. {Found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar