The Hidden Valley Vacation House

Hvem kunne forestille sig, at nogen kunne tilbringe sin ferie i et hus midt i røde klippeformationer og klipper i den tørre ørken i Moab, Utah? Absolut ikke for mange mennesker! Det er dog rigtigt; Det er Hidden Valley House, et præfabrikeret hus beliggende i Moab, Utah og blev projiceret af Marmol Radziner. Selv fra begyndelsen blev det designet som et sommerhus, beliggende på et åbent sted, der fejrer naturen. Det har fem indvendige moduler og syv dækmoduler, og der er boligarealer både inde og ude.

Bæredygtige materialer blev brugt, og resultatet var et komplet hus, som synes at være uvirkeligt. Bygningen i sig selv viser sig at være en åben plan med vinduer fra gulv til loft, som repræsenterer den perfekte måde at beundre skønheden i landskabet på. Den forreste post afslører poolen, en anden måde at bruge tid på en behagelig måde. Selv om det er et præfabrikeret hus, ser det ud til at troge naturen gennem sin egen eksistens.

MoreINSPIRATION
  • The Gozu House - En Green-Roofed Retreat tager i skønheden af ​​en dal
  • Family Vacation House udfordret af et ørkensted
  • To Glasfacader Åbent Hus M Til Donaudalen Udsigt

Interiøret er meget attraktivt, fra det moderne og enkle køkken og stue til det hyggelige soveværelse, der er harmonisk farvet. Det enkle grønne maleri på væggen matcher den grønne lampe nær sengen og med det grå-hvide rum. Hele huset synes at være udtryk for modernitet, i modsætning til det vilde landskab, men hvert lille hjørne fra begge områder fortjener at blive set.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar