Højhuslejlighed i Miami bedst egnet til ungdommen

Hvordan ville du beskrive en lejlighed egnet til en ung person / par? Nå ville det nok være farverigt og muntert og have et dejligt underholdningsområde. Det er stort set hvad denne lejlighed har at tilbyde. Beliggende i Miami, dette sted har en meget flot blanding af moderne og traditionelle funktioner. Det betyder, at det er hyggeligt og indbydende, men at det også er underholdende og muntert.

Lejligheden er indrettet med fed moderne kunst, der giver den en god balance og det gør atmosfæren også mere afslappet. Samlet set har dette sted et moderne udseende, men samtidig har det også en del af den traditionelle charme, der giver en pladsflejlighed særligt varm og hyggelig.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig hjørne lejlighed med tre balkoner
  • En pænt afbalanceret lejlighed, hvor moderne og traditionelle funktioner arbejder sammen
  • Hyggelig Melbourne lejlighed med hvide vægge og træmøbler

Du kan bedst se dette i tilfælde af den dejlige krog, med to vinduer i baggrunden og masser af behagelige puder. Det lille træbord og de enkle traditionelle stole er suppleret af en moderne vedhængslampe, der var beregnet til at opretholde stilstilstanden.

Køkkenet har et meget frisk udseende til det. Flisearbejdet er meget flot, og træmøblerne og især finishen giver det en elegant følelse. Når det kombineres med hvidt, er resultatet meget smukt. Dette sted har også en balkon, en af ​​de bedste funktioner i lejligheden. Visningerne er store derfra, og dette skulle være et af de mest moderne rum. Soveværelset er også charmerende. Den subtile belysning og kontraster af farve giver det et meget flot udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar