Den meget komfortable Grand Repos lænestol

Grand Repos er en elegant lænestol, der er designet af Antonio Citterio. Det er en stol, der har et meget alsidigt design. Dens overordnede form integrerer den i kontorkategorien. På grund af linjens elegance og den meget behagelige form er Grand Repos imidlertid en vidunderlig loungestol, som også vil være perfekt til læsning, se fjernsyn eller bare slappe af.

Lænestolen har et design og en struktur, der gør det muligt at tilpasse sig til hver siddeplads og være et meget alsidigt møbel. Brugeren kan ændre og justere vinklen på sædet og ryglænet. Den interne mekanisme var designet til at tilbyde biomekanisk optimeret bevægelse. Stolen har også brede armlæn for endnu mere komfort og godt som en lændehvirvel integreret kropsadapter ryglæn for en mere behagelig siddeoplevelse.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfulde og komfortable Mazy lænestol
  • Komfortabel og elegant Dylan lænestol
  • Den stilfulde og komfortable Kube garden lænestol

Grand Repos lænestol er et klassisk stykke lavet af high0quality materialer. Den har polerede eller pulverlakerede aluminiumsfødder og behagelig betræk dækket af enten læder eller stof. Flere farver er tilgængelige. Stolen har en perfekt balance mellem elegance og komfort, og det har et tidløst design, der gør det alsidigt og nemt at tilpasse sig til enhver indretning. Det er en god stol til kontorer, men også til personlige biblioteker eller læsning af hjørner, selv for stuer. Den er kun beregnet til indendørs brug, og dens overordnede dimensioner er H: 110 cm, D: 81 cm, L: 74 cm. Tilgængelig for 3500 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar