Det imponerende Lullingstone Castle

Lullingstone Castle er ejet af Hart Dyke-familien, og det har været meget opmærksomt i det sidste årti, der er genstand for flere dokumentarer og i pressen også. Queen Anne plejede at være en hyppig besøgende på dette slot og også grunden til, at der er foretaget flere ændringer i denne bygning. For at komme ind i slottet skal man passere en victoriansk veranda. Du kommer så ind i storalen, fyldt med lys fra de store vinduer. Højt på væggene kan du se ibenholt sorte løvehoveder med skarlagede tunge og guldkroner.

Slottet blev bygget af Sir John Peché i 1497. Hans familie kom til England med William The Conqueror og på typisk engelsk måde blev deres navn hurtigt angliceret. Væggene i hele slottet er fyldt med malerier og portrætter. I hallen er der også en meget smuk victorian sofa, helt sikkert et unikt stykke.

MoreINSPIRATION
  • Carr Hall Castle i Yorkshire
  • Ashford Castle Hotel i Irland
  • Barons Walter Von Richthofen middelalderlige slot i Denver

Slottet er i øjeblikket beboet af 5 familier, der bor i forskellige vinger af denne ejendom. Alle medlemmer værdsætter og værdsætter denne ejendom. Slottet har tre spisestuer, alle unikke og smukt indrettede med udsøgte møbler og malerier på væggene. En florid victoriansk skænk understøtter en hvid china middag service og koboltblåt glas.

Som du kommer ovenpå, giver et stort vindues vindue fra det 18. århundrede et glimt af gården nedenunder og dele af det oprindelige Tudorhus med sine ruder på nordfløjen. Slottet har også et statligt tegningslokale, bygget i Elizabeth I 's regering med et fint tøndeloft. Faktisk hele slottet i betagende. Møbler og dekorationer og unikke og udsøgte, og det er også gården. {Found on wealdentimes}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar