Det imponerende Royal Mansour Hotel

Dette fantastiske luksushotel ligger i Marrakech, Marokko. Det hedder Royale Mansour Hotel og det er blevet præsenteret i 2011-udgaven af ​​Best of the Best List-funktionerne i Robb Report. Hotellet er en meget imponerende tilføjelse til byen, da det i grunden genskaber den marokkanske kejserlige pragt.

Hotellet er omgivet af imponerende røde lervægge, der dybest set skjuler det fra det offentlige øje. Bag disse imponerende mure er der et netværk af baner og pladser og imponerende gårdhavehaller, der er bygget i hele middelaldercentret. Mellem strukturerne er der damme, springvand, klynger af oliventræer og andre fredfyldte dekorationer.

MoreINSPIRATION
  • Det fantastiske Riad Farnatchi Hotel i Marrakech
  • Luksuriøst og kunstnerisk Daniel Hotel i Wien
  • Unikt La Pause hotel i Marokko

Som forventet er arkitekturen af ​​hotellet både imponerende og unik. Hotellet er et symbol på den lokale kultur, et tegn på byens store kunstneriske arv, der formår at holde traditionerne levende og gør det på en luksuriøs måde. Indretningen er usædvanlig.

Det er så interessant, hvordan al den kunstneriske arv og traditionelle arkitektoniske detaljer lånt fra Marrakesh mest imponerende bygninger er blevet inkluderet i hotellets struktur uden at undgå alle de moderne forbedringer. Royal Mansour Hotel er absolut det bedste sted at besøge og bo på under din ferie i Marokko. Det ville være meget ked af at savne en sådan mulighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar