Den imponerende Tree of Life Chapel i Braga, Portugal

Mens vi søgte på internettet, kom vi en dag over et meget interessant kapel. Det er ikke formålet med denne struktur, der var fremtrædende, men kapelens faktiske design. Når du går ind i kapellet, er du overvældet af den udsøgte indretning. Tre ord kan bruges til at beskrive denne struktur, og disse ord er træ, naturligt lys og minimalisme.

Langt den mosaiske imponerende detaljer om dette kapel er den kendsgerning, at den var lavet af 20 tons ufarvet træ og uden at suge ikke engang en enkelt negle eller metalfire. Jeg handler virkelig ikke om, at dette er et kapel. Jeg ville ikke have noget ved at tilbringe en hel dag derinde. Jeg nyder især, at indretningen er så enkel, minimalistisk, uden overvældende dekorationer eller religiøse genstande.

MoreINSPIRATION
  • Factory Business Center Indretningsdesign i Braga, Portugal
  • Sunny Rio Roca Chapel
  • Moderne Memorial Chapel i Virginia

Strukturen hedder Capela Árvore da Vida-Seminário Conciliar de Braga. Dette kunne oversættes som "Livets Træ - Kapel ved St. James Seminarium i Braga, Portugal. Kapellet blev tegnet af arkitekter António Jorge Cerejeira Fontes og André Cerejeira Fontes med hjælp fra billedhuggeren Asbjörn Andresen.

Kapellet er i øjeblikket brugt som et intimt bønnerum, et sted for stille kontemplation. I dette tilfælde er indretningen blevet yderst velvalgt. Træinteriøret er meget indbydende og atmosfæren inde er hyggeligt og behageligt. Der er bare du og dine tanker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar