Iron Horse Hotel For Motorcykel Enthusiasts And Travelers

Iron Horse Hotel er beliggende i Milwaukee, Wisconsin. Det blev designet af The Kubala Washatko Architects og afsluttet i 2008. Siden da er det åbnet for alle, og det giver en unik atmosfære sammen med en slående indretning. Hotellet er specielt designet til motorcykelentusiaster og rejsende, der vil have en smag af historien.

Det var et 100.000sf projekt, og projektet bestod i det væsentlige i renoveringen af ​​en eksisterende fabrik, derfor det industrielle udseende. Hotellet rummer 100 værelser i loft-stil på sine fem etager. Iron Horse Hotel's autentiske, hårde karakter sammen med det historiske og industrielle udseende er de elementer, der trukket nysgerrige og entusiaster gang på gang. Selv om ægtheden var et vigtigt element, der måtte tages i betragtning ved opbygningen af ​​hotellet, blev de moderne bekvemmeligheder ikke forsømt, så du behøver ikke bekymre dig om det.

MoreINSPIRATION
  • Hestevogn konverteret til et mobilhotel for dets ejer og hans hund
  • The New Wythe Hotel i Brooklyn, NY
  • Rejsende bliver rigtige lokale Tel Aviv oplevelse på New Chic Urban Hotel

Bygningen, der nu er et hotel, blev oprindeligt bygget i 1907. Når man omdanner den gamle fabrik til et hotel, er nogle elementer blevet bevaret, som for eksempel den tunge træstruktur og de indvendige mursten. Derudover er ting som den rullende industrielle elevator og maskine Komponenter er også blevet bevaret og brugt som skulpturelle elementer og dekorationer.

Et andet interessant element, der fortæller meget om specificiteten af ​​dette hotel, er, at værelserne er udstyret med dybe skuffer og robuste kroge til at opbevare motorcyklisters gear og dekoreret med læder og metal finish. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar