The Kempart Loft - en 1970-tallet hjem med et futuristisk interiør

En persons karakter og interesser påvirker normalt alt, hvad de gør. For eksempel vil en meget rolig person, der elsker naturen, sandsynligvis vælge at bo i et hjem et eller andet sted nær en skov eller en sø og indretningen vil være lys og rolig. En person, der er interesseret i gadgets og teknologiske opdagelser, vil sandsynligvis have et futuristisk hjem. Kempart Loft kunne være et godt eksempel i dette tilfælde. Ejerens interesse for præcisionsteknik har drevet ham til at omdanne denne 1970'ers hems til et futuristisk hjem.

Loftet findes i Liege, Belgien. Det indvendige indretning, du kan se i billederne, var et projekt af Dethier Architectures. Det ser virkelig ikke ud til at være gammel nu. Transformationen var stor, og mange ændringer er foretaget på alle niveauer. Først og fremmest, hvad nogen ville bemærke, er aluminiumsfinisherne, der er blevet brugt gennem loftet. Desuden er de aerodynamiske former også en interessant detalje.

MoreINSPIRATION
  • Futuristisk lejlighed indretning
  • Den moderne Loft 02 i Bruxelles, Belgien
  • En smuk duplexbolig i Minsk med et loftlignende interiør

Loftet har en åben grundplan. Det er opdelt af en række små værelser med metalbeklædning. Loftet er skråt som i de fleste mansards. Den primære farve, der vælges til indretningen, er grå, og aluminiumsfinisherne indgår også i denne kategori.

Der er også dristige accenter af farve i alle rum. Spisebordet har f.eks. Været accessorized med røde stole, og der er også orange og lime belysning på badeværelset. Gulvet er gråt og væggene er hvide, så baggrunden er neutral og meget enkel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar