Krogmanns hovedkvarter ved Despang Architekten

Beliggende i Lohneg, Tyskland, var Krogmanns hovedkvarter et projekt af Despang Architekten. Krogmann er et traditionelt nordtysk tømmerfirma. Det blev oprindeligt grundlagt i 1960'erne af Hubert Krogmann. Selskabet blev derefter overført til sin søn og svigerinde i 2007. Selskabet har haft mange prisvindende bidrag til bygninger, men de syntes altid at være et skridt bag deres konkurrenter.

I et forsøg på at ændre det besluttede ejerne i 2007 at genopbygge virksomhedens hovedkvarter. Den nye struktur skulle også indeholde et nyt kontorlokale til ejeren og til hans personale. Despang Architekten blev bedt om at overtage projektet. Efter at have analyseret placeringen og betingelserne på stedet blev arkitekterne sammen med klienten kommet med et endeligt design. Den nye bygning har en trapezform og en lav nordlig indgang.

MoreINSPIRATION
  • Boksformet hus af Scheidt Kasprusch Architekten
  • The Black Facade MPO9 Headquarters af GSarchitects
  • EPayment hovedkvarter fra Bukarest

Der er et galleri beliggende mod syd, og det overordnede billede præsenterer et åbent interiør. De vigtigste materialer, der anvendes i konstruktionen, omfatter tømmer, massivt træ, glas og cement. Virksomheden fik en ny leder og et nyt hovedkvarter for at fejre det. Konrad, grundlæggerens søn og nuværende ejer af virksomheden, viser stor tillid, og når tiden kommer til at viderebringe den til sin søn, vil billedet forhåbentlig være det samme. {Fundet på arkitekter}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar