Lysskærmskabet af Matteo Thun

For at fremstille dit hjem i stil er displayskabe brugt til fremvisning af forskellige samleobjekter eller dekorative genstande. For at gøre dit værelse inspirerende kan du bruge skærmskabe lavet af træ eller glas, som passer til din boligindretning. Træskabe giver en naturlig skønhed og varmefølelse til rummet, de er også perfekte i både et moderne eller traditionelt design.

Dagens inspirerede arbejde er et massivt træ skærmskab, der får fat i øjet. Designet af Matteo Thun kompletter Light Cabinet en serie, der indeholder et bord og en bænk. Tegning inspiration fra de delikate design linjer af de to andre elementer, kabinettet giver ikke fastheden af ​​et stykke møbler lavet af massivt træ. Dørene er desuden lavet af gennemsigtig hærdet krystal og er forsynet med en lys solid træramme. Dette dejlige skab har et rummeligt rum, fire små skuffer og tre hylder.

MoreINSPIRATION
  • Multimedieopbevaringsskab med 36 justerbare hylder
  • Anders 56w skydedør medie kabinet
  • Kartell Ghost Buster Opbevaringsskab

Lysdisplayskabet er et godt stykke til ethvert hjem. Her kan du vise dine mest elskede genstande og også skjule nogle ting i skufferne. Det bringer opbevaring sofistikeret og stil, begge på samme tid. Dette massive træskab er ikke kun funktionelt, men også smukt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar