The Logan Residence i Scottsdale, Arizona

Logan Residence er beliggende i Scottsdale, Arizona og er designet af Jones Studio. Ejeren af ​​dette hus, Kent Logan ønskede at have et sted designet specielt til hans kunstsamling og først derefter et sted at bo i. Hans ønske blev sandt, resultatet var et privat museum og en personlig bolig på samme tid. I modsætning til alle forventninger er denne bygning, som også er en familiebolig, placeret i ørkenen.

Det smukke design er et vidnesbyrd om, at bygningen blev bygget for at afspejle omgivelserne, den naturlige ørkenskønhed. Hvem kunne forestille sig at have et galleri i hans hus? Denne ejer kunne! Hans personlige museum er som en solstråle på en overskyet himmel. Det har flere gallerier, der hver har en anden dagslysteknik; Værelserne i sig selv er enkle, de farverige malerier på væggene og statuerne er dem der gør forskellen og giver mening til stedet.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk Logan underholdning buffet
  • Palm Desert Residence - Opulence endnu Elegant
  • Prefab Contemporary Desert Residence

Ejeren havde den gode ide at skabe dette univers for sig selv og leve omgivet af kunst, i en behagelig atmosfære i et kulturelt miljø. Det er helt sikkert en sublim behandler! Selve huset er et eksempel på modernitet, og hvert værelse har mindst et kunstnerisk element: et maleri, en skulptur, en udskæring på væggen. Dette er nok den bedste og mest interessante idé om et unikt hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar