The Long Narrow House af Hopkins Architects

Denne bolig er beliggende i landsbyen Cockthorpe i Norfolk, England. Det blev designet af London-baseret designstudio Hopkins Architects, og projektet hedder The Long House. Navnet afspejler den faktiske form af huset. Udført i 2011, er denne bolig en to-etagers moderne struktur med en moderne og funktionel indre struktur.

Huset er rent faktisk et rentabelt feriehus. Det har et design inspireret af den omgivende bygning fra området, men med et originalt og moderne twist. Huset har to etager forbundet med en intern spiralformet trætrappe. Jordoverfladen er omgivet af to parallelle flintvægge. Det har også to udendørs rum. Den indendørs-udendørs overgang er sømløs og glat og decors er ens og skaber et sammenhængende og sammenhængende billede.

MoreINSPIRATION
  • Peregian Beach House med havudsigt af Sparks Architects
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • House O af juni Igarishi Arkitekter

Stueetagen har en åben planløsning. Det indeholder et stort køkken forbundet til en spisestue. De udgør et fælles område. Der er også en gallerihall, et opholdsstue og et soveværelse. Den øverste etage indeholder de øvrige fire soveværelser. Det er et privat område og det byder på smuk og ekspansiv udsigt over det omkringliggende landskab. Soveværelserne har eget badeværelse. De er alle rummelige og minimalindrettede. Hele huset har en neutral farvepalet og en minimalistisk indretning. Hvert værelse synes at have et særskilt udseende og bruger forskellige farver. Men der er et generelt kontinuerligt design, der gør huset til at virke som en helhed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar