De luksuriøse Mykonos Panormos Villas i Grækenland

Grækenland er et meget smukt land og et af de mest populære rejsemål for turister hvert år. Visningerne er vidunderlige og resorts er altid spektakulære. Der er mange muligheder at vælge imellem, men i dag fokuserer vi kun på en: Mykonos Panormos Villas. Det er et privat samfund af 11 boliger. De er alle luksuriøse og meget smukke.

Fællesskabet har udsigt over Panormos Bay, så villaerne nyder godt af fantastisk udsigt. Dette er en detaljer, der gør endnu mere fantastisk. Selvfølgelig er der andre funktioner, der bidrager til denne overordnede imponerende væv og atmosfære. Villaerne er meget stilfulde. De er alle unikke, men de deler også alle en række funktioner, der gør dem specielle.

De har for eksempel en traditionel hvidkalket stil, og de er dekoreret med lyse farver, blå accenter og en meget afbalanceret og elegant kombination af nuancer hele vejen igennem.

MoreINSPIRATION
  • De luksuriøse Amanzoe Villas i Grækenland
  • Private Ultra Luksuriøse Villas på Kreta
  • Top 10 villaer i Grækenland

Derudover har villaerne også dejlige udendørs arealer. Du kan slappe af ved poolen, nyde en kold drink og beundre udsigten. Hvad kunne være bedre? Så får du en tur på stranden og komme tilbage til dit soveværelse. Der venter en meget rolig og rolig atmosfære.

Træbjælkerne med slidt finish er bare charmerende. Der er også den meget flot kombination af hvid og breezy blå. Hele villaerne er der en meget flot traditionel indretning, som også er enkel og elegant. Alt synes lyst og gennemsigtigt. Vinduerne giver masser af naturligt lys og de giver også en vidunderlig udsigt.

Denne særlige stue og spiseplads er meget charmerende. Træloftet og bjælkerne tilføjer varme til værelset, mens flisegulve er et meget praktisk valg. De jordiske farver tilføjer karakter til dette sted og ikke bare indeni. Ydersiden er også meget charmerende og giver den mulighed for at integrere i landskabet smukt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar