Luksus Ponta dos Ganchos Resort, Brasilien

Beliggende på en privat halvø, på Brasiliens Emerald Coast, er dette eksklusive og luksuriøse feriested den ultimative sjove destination for dem, der ønsker at have en utrolig tid, mens de stadig er i stand til at opretholde total privatliv. Med andre ord, hvad sker der i Ponta dos Ganchos i Ponta dos Ganchos.

Dette feriested med alt inklusive er omgivet af en fiskermandsby og ligger kun 25 km væk fra Florianopolis. Det byder på landets mest eksklusive badeby, hvor gæsterne kan nyde det hvide sand og utrolige sjove aktiviteter, der afventer dem i og under vandet. De kan have det sjovt at bruge naturstier, dykning, hvalsafari, rafting, sejlsport og windsurfing.

MoreINSPIRATION
  • En unik ferie destination i Maldiverne - Velaa resort
  • Den fredelige Baros Maldiverne feriested
  • Det luksuriøse Sarojin Beach Resort i Khao Lak, Thailand

Og efter en lang og sjov dag tilbragt på stranden, kan gæsterne så vende tilbage i en af ​​de 25 fuldstændig renoverede private bungalows, der tilbyder en meget hyggelig rustikke-chic stil. De har for nylig gennemgået en komplet renovering og er nu udstyret med pejse, Wi-Fi internet, fladskærms-tv samt swimmingpools, store trædæk med udsigt over havet, saunaer og udendørs boblebade. Og hvis du vil have endnu mere privatliv, så har bungallow at byde på, du lejer også den private ø, som udelukkende er til romantiske middage. Minimumsalderen på feriestedet er 18 år.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar