Den Luksus Sydafrikanske Thanda Private Game Reserve

Naturen gør vores liv sundere, dynamiske, smukke og bedre. Et liv uden natur er et tomt liv uden mening og fornøjelse. Forestil dig de smukke træer i blomst, de støjende bier, de farverige sommerfugle eller de attraktive eksotiske dyr. Alle disse elementer skaber et sundt miljø, hvor vi kan leve, slappe af og skabe vidunderlige ting.

"Thanda" betyder "kærlighed" i Zulu og zulu monark Zwelithini Goodwill kaBhekuzulu, der åbnede denne luksus sydafrikanske reserve ønskede at skabe noget, som kan udtrykke kærlighed til natur og dyreliv, så reservoens motto er "" for naturens kærlighed , dyreliv og kære ".

Den luksus sydafrikanske Thanda Private Game Reserve er et fantastisk sted beliggende i det nordlige Zululand. Luksusreservatet kombinerer skønheden i naturlige materialer som sten og træ med det moderne design, der anvendes til møbler og andet indvendigt tilbehør. Således kan du beundre store sten pejse i værelserne, komfortable rattan stole og massive træ senge eller krystal lysekroner.

MoreINSPIRATION
  • Luksus African Game Reserve byder gæsterne velkommen i hjertet af naturen
  • Singita Luxury African Game Reserve
  • Den eventyrlystne Ulusaba Private Game Reserve

Her er der tyve luksuriøse boliger, der spænder fra Royal Villa til de teltlejre. Dynamikken og spændingen er de vigtigste ingredienser her, da du kan tilbringe dage på udendørsdrev, bussture eller du kan nyde nogle gode øjeblikke på Bucks & Bugs Club. Afslapning er også vigtig, så bush spaen venter på dig som de lækre vine eller de romantiske spisebord ligger i det fri.

Absolut kan de afrikanske spil ikke være fraværende, især de store fem. De repræsenterer tiltrækningen af ​​dette sted, som får dig til at føle dig tættere på dette eksotiske og vilde sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar