The Magnificent Villa North i Malmö

Beliggende mellem imponerende bygninger i et historisk kvarter og omgivet af restauranter og butikker, er Villa North en storslået ejendom, der aldrig ophører med at tiltrække besøgende. Det sidder på et lille land villa street og det går tilbage til 1900'erne, så det er en rigtig gammel bygning med mange historier at fortælle.

Bygningen har været et hotel, et reklamebureau og i øjeblikket en villa. Det er en tre-etagers struktur, og det har et meget fremtrædende design. Den røde facade er virkelig iøjnefaldende, og det er det første, der tiltrækker folk. Med hensyn til den indre struktur domineres en etage af et meget stort køkken. Der er også en terrasse på samme niveau. En anden etage indeholder stuen. Dette værelse har direkte adgang til en anden smuk terrasse. På samme niveau er der også et badeværelse og et soveværelse.

MoreINSPIRATION
  • Historisk 18. århundrede villa til salg
  • Moderne atmosfære villa i 1909 bygning
  • Moderne Villa Costa d'en Blanes på øen Mallorca

Den tredje sal består af en lille hall og tre soveværelser. Alle tre værelser er indrettet med samme trægulve og lyse vægge, persienner og mahogni døre. Den indvendige indretning er meget hyggeligt og indbydende. De to øverste etager kan også rumme et kontor, hvis de nye ejere skal bruge en. Kælderen kan bruges som lagerplads. Villaen er blevet omdannet til en enkeltfamilie enhed i 2008, og det fungerer som sådan lige siden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar