De vigtigste forskelle mellem en effektivitet og en studie lejlighed

At fortælle forskellen mellem et studie og en hems lejlighed er let, hovedsagelig på grund af størrelse og funktion. Men når det kommer til at differentiere en effektivitet fra en studie lejlighed, er det ikke så nemt. Disse to udtryk bruges til tider ombytteligt, men i virkeligheden er der et par elementer, som kan hjælpe os med at skelne mellem hinanden. Det afhænger selvfølgelig af regionen.

Uanset om det er en effektivitet eller en studielejlighed, har de to til fælles manglen på et separat soveværelse. Men i tilfælde af det resterende rum kan der observeres et par forskelle. For eksempel har en effektivitetslejlighed et separat køkken. Selvom det er lille, er det ikke en del af det primære opholdsområde som i tilfælde af studiolejligheder. Efficiency lejligheder har normalt fuldt køkken, mens studiolejligheder kun har begrænsede køkkener med små apparater. Men i nogle regioner er disse to typer lejligheder ombyttet, så situationen er nøjagtigt det modsatte.

Størrelsen er også en vigtig faktor, der hjælper med at bestemme forskellen mellem disse to typer lejligheder. Effektiviteten er meget lille, mens studierne kan være ganske store, selv om antallet af værelser forbliver det samme. For at fortælle forskellen mellem de to, ville det være nyttigt at vide, at lejlighederne, der findes i opskalere bygninger som lagerhuse, der er omdannet til boligområder, kaldes normalt studioer.

Der er også et andet element, der repræsenterer en forskel i denne sag. Studio lejlighed, selvom nogle gange ganske lille, kan komme med et loft. Efficiency lejligheder, på den anden side, tilbyder ikke denne mulighed. Den valgfrie loft i tilfælde af studiolejligheder er som regel et rum, der kan nås via en trappe. Dette værelse er stadig åbent til hovedrummet, men det er dog et særskilt rum. Det kan sagsøges enten som et soveværelse eller en ekstra stue. Det kan også omdannes til et hjemmekontor, gæsteværelse mv.

Som du kan se, er forskellene ikke ligefrem store, men en ting, der skal huskes, er, at Studio lejligheder tilbyder flere muligheder og mere fleksibilitet derefter effektivitet lejligheder, selvom det nogle gange kan være svært at sige med certitude i hvilken af ​​de to kategorier et rum kan placeres.

MoreINSPIRATION
  • Forskel mellem stuelejlighed og et soveværelse
  • Lær forskellene mellem et studie og en hems
  • Hvad er en studie lejlighed?

Efficiency lejligheder har åbne koncept design, der indeholder et soveværelse og et opholdsområde i et rum. Disse lejligheder har også et separat badeværelse og et køkken, der ofte omtales som et tekøkken, som også er et åbent område. I nogle tilfælde er det muligt for en effektiv udlejningslejlighed at slet ikke have køkken.

Design og udsmykning af ideer til studier og effektivitet:

Fordi gulvpladsen er så begrænset, er der ikke plads til alle de sædvanlige møbler. Alligevel betyder det ikke, at trøst skal ofres. Så i stedet for en almindelig sidebord ville et godt alternativ være dette stykke, som gør sofaens armlæn til et sidebord. Tilgængelig på Etsy.

Det er selvfølgelig ikke et spørgsmål om at have et walk-in closet. Selv en kommode kan tage op værdifuldt gulvplads. Så hvad med en hængende tøjstol? Det tager nul gulvplads, er let at lave og bruge og lader dig holde dit tøj organiseret. {Fundet på apartmenttherapy}.

Opbevaring eller mangel på det er et af de største problemer, men det kan håndteres gennem geniale møbler, såsom dette sofabord, der har en smart indbygget opbevaring inde i den. Desuden kan det også blive et skrivebord, når det er nødvendigt. Fås på WesElm.

Og når man taler om bord, er det ikke muligt at rumme et spiseplads med et stort bord en af ​​de største ulemper ved studio- og effektivitetslejligheder. Men dette Origami drop bladbord er en rigtig god mulighed. Tilgængelig for $ 699.

Da soveværelset ikke er et separat rum men snarere en del af det sociale område, ville det måske være klogt at kombinere de to ved at få stang i sengen og sofaen og i stedet få en sovesofa. Brug dette konvertible møbel som en sofa om dagen og som en seng om natten og fest dine øjne på alt lagerplads, det tilbyder.

Billedkilder: 1, 2, 3 og 4.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar