Den majestætiske Park Place Estate i England

Park Place er beliggende tæt på Windlesham Village i England. Det er en luksuriøs ejendom med en storslået bolig. Boligen er et landsted som ingen andre. Det er en imponerende bygning omgivet af modent skov og byder på georgisk stil.

Huset kan nås via en privat vej, der fører til smedejernsporte. De kommer til et gruset drev med smukke træer på hver side. Foran huset er der en smuk springvand. Ejendommen blev oprindeligt bygget i 1995 i georgisk stil. Fra begyndelsen var der høje standarder i alle aspekter. Indenfor huset kan gæsterne komme ind gennem en stor reception med en trappe i centrum. Det har marmor og granitgulve med gulvvarme. Receptionen fører derefter til det specialfremstillede køkken.

MoreINSPIRATION
  • Et imponerende eksklusivt landsted i Berkshire, England
  • Top 5 New York Park Avenue ejendomme til salg
  • The Modern Surrey Villa i England med et imponerende tv-værelse

Boligen er organiseret på tre niveauer. Stueetagen indeholder receptionen, spisestuen, biografen, tegningslokalet, musikrummet, køkkenet og bryggerset, stuen og garderoben. Disse er allerede flere værelser end et sædvanligt hjem har. Så er der første sal, der indeholder master suite og fire ekstra soveværelse suiter. Anden sal huser yderligere fire soveværelse suiter. Ejendommen har også en stor tre-bil garage med et personale fladt ovenpå. Derudover er der også et separat sommerhus på ejendommen, der omfatter områder som et køkken, en stue og tre soveværelser. Denne storslåede ejendom søger i øjeblikket en ny ejer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar