Moderne Makeup Table Designs Værdige af opmærksomhed

Påklædningsbordet (eller makeupbordet som vi kender det i dag) var oprindeligt et symbol på status og håndværk. Selvom det udviklede sig ganske lidt gennem århundrederne, har hovedkonceptet bag dette unikke møbel forblev stort set det samme. Det moderne makeupbord er stadig et sofistikeret møbel, men ikke i den forstand, det plejede at være og fortsætter med at blive forbundet med feminin skønhed og ideen om forkælelse. Desuden har mange moderne makeupborde i dag retro designs med udsmykkede og indviklede detaljer inspireret af de originale toiletborde. Der er selvfølgelig variationer.

ST08 toiletbordet designet af Peter Lippert bevarer elegansen af ​​klassisk møbeldesign og bringer i ligning minimalismen i forbindelse med moderne stykker. Dens design blander æstetik og funktion på en meget smuk måde. De buede linjer giver det en feminin kærlighed. Toppen kan løftes for at afsløre rigelig lagerplads til makeupprodukter, parfume og andre fornødenheder samt et indbygget oplyst spejl.

Designet af Kara makeupbordet af Toner Architects minder om traditionelle dressingborde, men har samtidig en åbenlyst moderne fornemmelse. Dens top er lavet af marmor, mens kroppen er en kombination af ibenholt træ og bronze finish. Bordet er accessorized med syv spejle med slanke rammer, der lyser op. Designet er sofistikeret, elegant og velafbalanceret.

Makeupborde er feminine af natur, og deres design afspejler denne kendsgerning i alle slags stilfulde og elegante måder. Venere-bordet, der er designet af Carlo Colombo, er for eksempel meget slank, delikat, men også ret praktisk og simpelt. Det har en antydning af vintage charme, men er moderne på mange måder. Den fås i to størrelser, begge med et dobbeltsidet spejl, der måler 50 cm i diameter.

Da vi sagde, at makeupborde er feminine og stilfulde på deres egen måde, mente vi det og bevise det, vi præsenterer for dig, Flyvan Vanity designet af Giuliano og Gabriele Cappelletti. Det er ikke som nogen af ​​de andre makeupborde vi viste dig indtil videre, men det har sin egen charme. På en måde er dette mere en lagerplads end det er et bord af enhver art. Det indeholder imidlertid hylder og skuffer designet til at opbevare kosmetik samt et spejl og et LED-belysningssystem, som automatisk aktiveres via sensorer.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Makeup Tables Med Simple Yet Exquisite Designs
  • Bohemian Makeup Vanity Designs Med Accent Lights
  • Lavt kaffeborddesign - Den mest populære i moderne hjem

Hvis du gerne vil have et makeupbord, men uden at vise det på en åbenlyst måde, er der en hel del muligheder, hvoraf den ene er Flou trunk skrivebordet, der er lavet af træ og dækket af læder. Inde i det har et spejl, et makeupbord og masser af opbevaring omkring den og på indersiden af ​​de to døre. Det er en fantastisk måde at holde makeupbordet og alt dit tilbehør og fornødenheder inde i en enkelt enhed, der har det hele.

Det er enkelt, raffineret og elegant og dets design er den perfekte blanding af klassisk og moderne. Dama makeupbordet er lavet af canaletto valnød med blank og mattlakeret finish og marmor accenter. Træets øverste sektion indeholdt et indbygget spejl. Dette er et udsøgt toiletbord i enhver forstand, udseende og funktionalitet inkluderet.

Nogle makeupborde kan fungere lige så godt som sekretærborde. Et godt eksempel er Scribe designet af Giuseppe Bavuso. Sikker på, du behøver virkelig ikke et spejl, når du sidder ved dit skrivebord, men det er ikke rigtig en hindring, og da du stort set har to møbler i en, vil jeg sige, at dette er en meget praktisk mulighed, især for små værelser .

Bellagio Hone makeupbordet er en del af en samling med samme navn. Det er designet af Enrico og Anna Cattaneo, og det ser elegant, feminint og afslappet ud i en meget raffineret forstand. Vi kan godt lide geometrien af ​​dens design, de udsøgte finish, farvningen og detaljerne i detaljer reflekteret ind i designet. Par det med en matchende pouf, og det vil se fantastisk ut. Sæt dette i soveværelset eller på omklædningsrummet, hvis du har en. Det vil se glamourøst ud, men ikke på en overdådig måde.

Tjek den slanke silhuet på Cartesio Scura makeupbordet. Designet er enkelt og moderne med accent på kurver, men også på rene, lige linjer. Bordet er lavet af træ og er udstyret med et spejl og lagerplads til grundlæggende fornødenheder og produkter. Når du ikke bruger det som makeupbord, kan det fungere som en almindelig konsol eller endda som et skrivebord. Det alsidige, multifunktionelle design er en anden detalje, der understøtter den moderne natur af dette møbel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar