Martyrlampen - et energibesparende projekt

Har du en sengelampe, der er tændt hele natten lang? Nå, hvis du kan du overveje at besøge gutterne fra The Play Coalition, der tænkte på en interessant måde at få folk til at huske på, at de skal spare energi. De designet en unik og interessant lille lampe, de kaldte "Martyr".

Denne martyrlampe ligner en lille mand, der forsøger at tage kablet ud af stikket og efterlade dig i mørket. På denne måde vil du spare meget energi, fordi disse sengelamper er hele natten lang og de bruger meget strøm til belysning af et hus, hvor alle indbyggere sover i den.

Designet af denne sjove lampe er flot og sjovt, men også meget simpelt. Lyspæren med et rundt hoved ser perfekt ud som en lille mands hoved, og benene og armene er let lavet af plastik, og er faktisk en støtte til lampen. Lampen, som du kan se i billederne, var kun en prototype efter det oprindelige design, men jeg tror du nemt kan gøre det til masseproduktion, da meddelelsen er klar og høj: spar ikke energi, især når du ikke har brug for lys som du sover.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar