Metropolitan Chair og osmanniske af Jeffrey Bernett

Når man opretter et møbel, fokuserer designerne normalt på udseendet. Det er en meget vigtig faktor, fordi et tiltalende produkt er mere tilbøjelige til at blive købt og værdsat af kunderne. Men et smukt møbel, der giver ingen komfort, er ubrugelig. Den bedste måde er at kombinere begge disse elementer og få dem til at arbejde sammen. Det var det, Jeffrey Bernett gjorde, da han designede Metropolitan stol og ottoman for B & B Italia.

På samme måde fungerer disse to møbelstykker godt sammen. Metropolitan stol er meget komfortabel. Det har et indbydende design og en høj ryg, der giver den komfort, vi alle søger. Metropolitan kollektionen blev oprettet i 2003. Den svingbare lænestol er både sofistikeret og afslappet og har et meget simpelt design. Højre ryg er et godt strejf og nakkestøtten holdes på plads med magneter, hvilket gør stolen justerbar for folk i alle højder. Sædet har en uafbrudt form, og den lægger sig i armlænet og skaber en kontinuerlig linje.

MoreINSPIRATION
  • Anders High Back Wicker Chair
  • Matchende T42 stol og osmannisk
  • Den usædvanligt komfortable Sacco Chair

Metropolitan-stolen tilbyder en helt unik siddepladsoplevelse, og det er vidunderligt for afslapning. Den matchende osmann er også det perfekte tryk, når du vil have ekstra komfort og støtte. Desuden er den osmanniske både funktionel og stilfuld. Den har en dobbelt funktion, og den tjener både som et behageligt sæde eller støtte til benene og som et smukt tilbehør til hjemmet. Metropolitan stol og osmanniske blev designet til at se indbydende fra enhver retning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar