Den minimalistiske Big Boss Desk af Piergil Fourquie

Denne slanke men enkle møbel kaldes Big Boss Desk og den blev designet af Piergil Fourquie. Det har et design inspireret af arkitektoniske konstruktioner baseret på cantilever princippet og det forvandler og bruger disse begreber på en helt ny måde. Denne smukke skrivebord ser måske ikke meget imponerende ud, men det fortjener bestemt sit navn.

Skrivebordet har et meget enkelt og delikat design med krumme elementer og slanke detaljer. Men det er også et stærkt, holdbart og stabilt møbel. Den lakkerede metal nederdel giver stabilitet, og det er også et solidt volumen, som understøtter hele strukturen. Den blev designet på en meget stilfuld måde, og den formår at give alle disse fordele uden at have et stort udseende. Resten af ​​skrivebordet er lavet af lys eg, der skaber en subtil men fin kontrast med metalområdet.

MoreINSPIRATION
  • Den minimalistiske tld skrivebord af Jannis Ellenberger
  • Sorbonne-skrivebordet som det ene fra dit foretrukne boutiquehotel
  • Minimalistisk og multifunktionelt bord / konsolbord

Den suspenderede top holdes godt på plads, og den giver brugeren frihed i bevægelse, samtidig med at den bidrager til et generelt smukt look. Metaldelen skjuler brugerens ben og understøtter toppen. Den er belagt med læder på indersiden, og dette skaber et varmt og afslappet, men også elegant udseende. På begge sider har skrivebordet to slanke ben. Skrivebordet har også et smart design, der gemmer alle kabler og elektriske ledninger. Det indeholder også praktisk lagerplads inde i skuffen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar