Den minimalistiske Cascade laptop bord

Enkelt og slankt, Cascade laptop bordet er dybest set et lille skrivebord monteret på væggen. Det var designet til at fungere som et pladsbesparende bærbar bord / skrivebord, og det har evnen til at være ekstremt alsidig fra mere end blot ét synspunkt. Først og fremmest er bordet en kombination af gamle og nye elementer. Den er lavet af rustikke materialer, men har en moderne form og design. Dette gør det nemt at passe mindst to kontrasterende stilarter.

Desuden er bordet / skrivebordet meget simpelt og har en neutral finish, så den passer ind i en række decorer og matcher og supplerer enhver farve. Så er der også den fordel, der er relateret til størrelse. På grund af dens små dimensioner kan den monteres på væggen hvor som helst der er noget ledigt rum. Det kan også fastgøres til enhver anden lige overflade.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Gallo Bordtabell
  • Kaffebordstabel
  • 9 fantastiske bærbare computere med fleksible og praktiske designs

Bordet er designet af MFEO. Det er et stykke, der giver dig mulighed for at gemme nyttig plads og det har et system, der gør det muligt at installere den i enhver højde, du kan lide. Det er fastgjort til et træpanel og har også en poleret nikkelburslampe styret af en drejekontakt. Det er nemt at få adgang til bagfra, og det gør et fantastisk improviseret og pladsbesparende arbejdsområde. Skrivebordet er lavet af valnød og de overordnede dimensioner af dette stykke er 64,5 "h x 18,25" w x 15,5 "d. Du kan købe den til $ 895,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar