Den minimalistiske Daiana gulvlampe af SoupStudio

Dette er Daiana, en interessant og spændende gulvlampe. Den blev designet af den italienske italienske designergruppe SoupStudio. Det blev grundlagt af Martino Cabassi, Davide Magni, Carlo Tartaglia og Davide Valtorta, og det kommer altid op med interessante nye ideer. Daiana gulvlampen har en meget enkel form og design. Det er ikke den form, der var meningen at imponere. Hvis du ser forsigtigt ud, mærker du, at lampen ser ud til at være på hovedet. Dette er faktisk hele ideen bag dette projekt. Opadgående lampen introducerer et meget simpelt og meget interessant koncept. I modsætning til traditionelle lamper, er det i dette tilfælde stilken, der lyser, og den skygge, der tjener som bord og støtte.

Daiana gulvlampen har et usædvanligt design. Det er ikke designet, der faktisk er mærkeligt, men som det blev brugt. Lampen er faktisk et klassisk stykke med et klassisk design. Det eneste der gør det så specielt, er, at det bliver brugt på hovedet. Daiana gulvlampen ville helt sikkert gøre en usædvanlig og spændende udsmykning til ethvert hjem.

MoreINSPIRATION
  • Stålspindel gulvlampe
  • Tripode Gulvlampe
  • Street light gulvlampe

At det er så enkelt og klassisk gør det meget alsidigt og nemt at integrere i enhver form for indretning. Det kan gøre en smuk og interessant tilføjelse til et minimalistisk og moderne hjem, til et moderne hjem, til en farverig og legende indretning eller til et luksuriøst og sofistikeret hjem. Hvor som helst du sætter det, har det samme effekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar