Den minimalistiske Delos håndvask øverst af Eoos

Et stilfuldt badeværelse er defineret af møblerne i den. Det er særligt vanskeligt at skabe en stilfuld badeværelseindretning på grund af arten af ​​de møbler, der skal medtages. Materialepaletten er begrænset, og det er også design og former. I tilfælde af håndvask er der ikke mange muligheder. Men designerne finder en måde at gøre hvert stykke entydigt. Delos håndvaskepladen er et sådant stykke.

Delos håndvaskepladen blev designet af Eoos i 2012. Det er en moderne håndvask top med et minimalistisk design og en delikat form. Det var designet til Duravit Italia, og det er en del af Delos samling. Alle dele fra Delos kollektion har de samme minimalistiske designs. Men de formår at indføre en stilfuld og afslappet fornemmelse i dette rum. Stykkerne har også lette design, der hjælper med at holde rummet luftigt og frisk.

MoreINSPIRATION
  • The Wanders Keramisk Håndvask
  • Den bløde håndvask af Studio 63
  • Guld Deco D05 Vask Håndvask Enhed

Delos håndvasken er en tilsyneladende flydende konsol. Det har ingen synlig støtte system og det står simpelthen på væggen. Konsollen kan gøre det takket være dets usynlige vægmontering. Dette giver det mulighed for at få al opmærksomhed og indføre nye standarder, når det kommer til badeværelsesmøbler. Den effekt det skaber er unik. Delos kollektion har også en håndvask enhed, et badeværelse spejl og et badeværelse skab. De alle deler det samme minimalistiske design, de er lavet af de samme materialer og har samme finish. De er alle meget elegante og tjener bedre som et sæt. Men de kan også sagsøges separat for en stærk effekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar